Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dilluns, 3 d’octubre del 2011

Si no pots acudir el 20N no deixes pasar la teua oportunitat de dir la teua VOTA PER CORREU, què has de fer?? segueix les instruccions:


1 Del 27 de setembre al 10 de novembre- Demana personalment en qualsevol Oficina de Correus l'imprès per poder votar..
- Omple i signa l'imprès.
- Lliura'l personalment en qualsevol oficina de Correus. No oblidis el teu DNI
2. Del 31 d'octubre al 13 de novembre - Rebràs en el domicili indicat tota la documentació necessària per votar.
- No oblidis que has de rebre personalment i amb el DNI, ja que t'arribarà certificada.
- La documentació que t'envia l'OCE de la teva província és :
• Sobres de votació
Paperetes de tots els Partits. Per al Congrés i pel Senat.
• Certificat d'estar inscrit en el Cens
• Sobre per enviar el teu vot, en aquest sobre estarà imprès la teva escola, secció i mesa on et correspon votar.
3 Del 31 d'octubre al 16 de novembre Tens fins al 16 de novembre per enviar el teu vot, sempre certificant, gratuïtament, en qualsevol Oficina de Correus
No introdueixis el Certificat d'estar Inscrit en el Cens dins dels sobres de votació amb les paperetes. No serà vàlid el teu vot, Introdueix sol el vot, dins del sobre dirigit a la teva taula electoral.
ALTRES QÜESTIONSQuè passa si em trobe impossibilitat per moure’m??
Necessites:
- Certificat Mèdic Oficial, en el qual constataran les causes que li impedeix votar Personalment.
- L'imprès pots recollir gratuïtament al Col.legi Oficial de Metges de la teva província.
- Si estàs incapacitat, un Poder notarial, justificant la incapacitat per votar i pel que designa la persona escollida pel votant que el representi i s'ocupe de tramitar la seva petició de Vot per Correu
La Missió del Representant consisteix en:
- Presentar a Correus, l'imprès de Sol licitud de la persona impedida, que signarà en presència del funcionari, exhibint el representant seu DNI original
- A aquest imprès l'acompanyarà el Certificat Mèdic emplenant i el poder notarial corresponent esmentat anteriorment
- Un cop rebuda la documentació per la persona malalta o impedida, que li lliurarà el carter personalment, el representant seguirà les institucions exposades per Vot per Correu. Tant el certificat mèdic com el poder notarial són gratuïts.

Aspectes importants que has de tenir en compte- NO pots votar personalment a la mesa electoral si has demanat el vot per correu.
- NO pots presentar fotocòpia del DNI, PASSAPORT o CARNET DE CONDUIR, per demanar el vot per correu. Ha de ser l’ORIGINAL.
- Ningú no pot recollir la documentació electoral per tu. NOMÉS EXCLUSIVAMENT es permetrà a la persona que, a través d'un poder notarial, et representa per estar malalt o incapacitat, amb les garanties legals previstes.
- NO OBLIDES MAI introduir el certificat d'inscripció en el cens juntament amb els sobres de votació quan s'enviï el sobre facilitat amb la direcció de la mesa electoral.
- No confondre el CERTIFICAT D'INSCRIPCIÓ EN EL CENS, que és el que envia la Delegació Provincial del Cens, juntament amb les paperetes de votació, amb la TARGETA CENSAL, que envia l'Ajuntament, a tots els electors, per informar de la taula on els correspon votar. LA TARGETA CENSAL NO TÉ VALIDESA AL VOT PER CORREU.
- MAI ENVIES el sobre de votació per correu ordinari (bústia de correus), ja que seria considerat nul. Envia-ho SEMPRE per CORREU CERTIFICAT URGENT