Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.
La nostra assemblea local

Els Verds de L'ELiana ens varem constituir com assemblea local arràn la fusió d'Esquerra Verda amb els Verds del País Valencià. La portaveu local és Pura Peris, que en 2013 ocuparà durant un temps un escó a l'Eurocàmera com a Parlamentària Europea. En els moments actuals és la Portaveu Internacional de la Confederación de Los Verdes, federació de Partits verds espanyols que és membre de l'European Green Party ( Partit Verd Europeu).
A nivell de País Valencià és la Responsable de Relacions Institucionals, sent l'enllaç polític a la Comissió política de la coalició electoral Compromís de les passades eleccions autonòmiques, coalició que com sabeu va ser trencada per dos ex-diputades d'EU ( avui en IPV) i pels dos diputats del Bloc, incomplint els acords adoptats davant Notari.

En les darreres eleccions locals formaren la coalició electoral Esquerra Unida- Els Verds, i com a grup municipal, a través del Regidor de la coalició ( Jose Lorente, d'EU, cap de llista electoral) han presentat diferents mocions que han sigut recolzades bé per unanimitat bé per majoria, com entre d'altres:
- Recolzament per a que el requisit lingüistic estiga recollit a la Llei de Funció Pública valenciana.
- Moció demanant condemna a Israel pels atacs a Gaza.
- Adhesió a la candidatura al Nobel per a la Fundació Vicent Ferrer.
Junt a Javier Soria formen part de l'A21 local.
L'Assemblea està totalment oberta a recollir quantes opinions es vulguen traslladar tant a la Corporació com a l'A21 local o a altres instàncies com preguntes o peticions davant les Corts Valencianes o Europa, com per exemple, les preguntes presentades a petició i en col.laboració de la Coodinadora del Parc Natural del Túria sobre les tales dels pins.
I per suposat té les portes obertes per a tothom que vulga participar però no es trobe decidit a donar el pas de l'afiliació a un partit polític. Per a totes eixes persones existeix la figura del col.laborador.
Esperem les vostres suggerencies, sense elles no serà possible avançar amb certesa!! El futur és vostre, vosaltres decidiu!!