Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dimarts, 17 de maig del 2011

PURA PERIS, PRESENTA A GANDIA EL PROGRAMA AGRARI, TURÍSTIC I ENERGÈTIC DE VERDS I ECOPACIFISTES I RECLAMA NOVAMENT EL TANCAMENT DE CENTRAL DE COFRENTS


ELS VERDS I ECOPACIFISTES PROPOSEN LA REFORMA ESTRUCTURAL DE L'AGRICULTURA VALENCIANA I EL FOMENT DEL SECTOR TURÍSTIC SOSTENIBLE.

Pura Peris, candidata a la Presidència de la Generalitat Valenciana per la Coalició Verds i Ecopacifistes, acompanyada dels candidats de la Safor a la llista autonòmica i a les eleccions municipals de Gandia i Benirredrà, ha presentat a Gandia, els programes agrari, energètic i turístic dels Verds.


La candidata de Verds i ecopacifistes ha presentat la Llei de reforma estructural de l'agricultura valenciana que “suposarà la recuperació econòmica del sector primari valencià, la incorporació de joves agricultors a les feines del camp i la millora dels productes agraris” ha dit Peris.


“Els Verds i ecopacifistes proposem la creació d'una renda social agrària per a que durant període de transició de les explotacions actuals a la nova agricultura
s'assegura la qualitat de vida de les famílies del món rural valencià” ha seguit en les seves manifestacions l candidata ecologista.


“El sector turístic, un dels motors de la recuperació econòmica valenciana haurà de tenir el suport de la Generalitat per a la millora de la seva oferta, la diversificació, per a que a més de Sol i magnífiques platges com la de Gandia, s'oferte turisme cultural, comercial en els centres històrics i, sobre tot, turisme de natura” ha dit Peris.


Finalment, Pura Peris ha presentat el programa energètic de Verds i Ecopacifistes, on es proposa aconseguir reduir el consum elèctric en el 20%, arribar al 35% d'energies renovables del total de l'energia consumida al PV i tancar la Nuclear de Cofrents. La candidata ha recordat que la CN de Cofrents està en zona sísmica, i han hagut terratrèmols amb l'epicentre molt proper a la central, i que solament produeix el 19% l'energia elèctrica que consumim. “ Amb molt poc d'esforç i cap problema per a la qualitat de vida dels valencians, la CN de Cofrents podria tancar-se el 2015” ha conclòs en les seves declaracions Pura Peris.