Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dilluns, 10 de maig del 2010

La família verda europea aconsegueix un altre èxit. Els Verds celebrem els avenços dels nostres col·legues del Partit Verd Europeu.


Les eleccions de Renania del Nord-Westfàlia han suposat la tercera alegria per a la família verda europea en tot just dues setmanes. Primer van ser els nostres col·legues hongaresos, que van entrar per primera vegada en el parlament amb 16 diputats.
Dijous passat ens congratularem de l'èxit de Caroline Lucas, que aconseguia ser la primera diputada verda de la Cambra dels Comuns. Ara li ha tocat el torn a l'Estat més poblat d'Alemanya. Allà, Els Verds han aconseguit doblar el seu percentatge de vots, amb més d'un 12%, i els seus 23 diputats els converteixen en la força decisiva per formar una nova majoria desbancant la CDU, que governava aquest Estat en coalició amb els liberals.
D'aquesta manera els Verds alemanys es consoliden com la tercera força política a Alemanya. Una evidència més de que les propostes verdes són cada vegada més tingudes en compte pels ciutadans, que ens veuen com els únics capaços de garantir la justícia social, la lluita contra el canvi climàtic i la seguretat dels llocs de treball.
El Green New Deal avança imparable per Europa.

Pura Peris, portaveu Internacional Els Verds

1 comentari:

Arturo Jornet ha dit...

Açó no quedarà com una anècdota, nosaltres també ho anem a conseguir aci, ja voràs!