Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dimecres, 12 de maig del 2010

ELS VERDS DEL PV DEMANEN LA CONVOCATÒRIA URGENT D’ELECCIONS GENERALS I AUTONÒMIQUES ANTICIPADES

ELS VERDS DEL PV DEMANEN LA CONVOCATÒRIA URGENT D’ELECCIONS GENERALS I AUTONÒMIQUES ANTICIPADES PER A QUE LA CIUTADANIA VOTE LES MESURES PER EIXIR DE LA CRISI ECONÒMICA I S’ACABE EL DESGOVERN VALENCIÀ PROVOCAT PEL CAS GURTEL.

Toni Roderic i Joan Francesc Peris, President i Portaveu respectivament d’Els Verds del PV, han fet declaracions urgents a la premsa valenciana després de l’anunci de Zapatero de les mesures contra la crisi i la decisió del Tribunal Suprem de reobrir el Cas Camps.

Els dirigents del partit verd valencià han demanat la dissolució immediata de les Corts Generals i de les Corts Valencianes i la convocatòria d’eleccions anticipades.

“El 12 de maig de 2010 passarà a la història recent com un dels dies més dramàtics en la política estatal i valenciana al haver-se produït al mateix temps l’anunci del senyor Zapatero dels durs retalls antisocials que pensa aplicar el Govern del PSOE per a que els sectors financers i especuladors nacionals i internacionals superen una crisi econòmica que sols ells han generat i també la decisió del Tribunal Suprem de reobrir el cas Camps”, ha manifestat el portaveu d’Els Verds del PV.

“Zapatero, amb l’anunci de les dràstiques mesures efectuat aquest matí al Congrés dels Diputats, amb les que aposta per una eixida de la crisi clarament conservadora i neoliberal per a que siguen els treballadors públics, els pensionistes, les famílies, el conjunt de la classe treballadora i els consumidors, no oblidem l’augment de dos punts de l’IVA per a juliol, els qui paguem una crisi econòmica que solament ha estat generada pel sectors més especulatius de les finances i ha mostrat el seu total servilisme davant del FMI i de la banca internacional i nacional” ha dit Toni Roderic.

“Els Verds del PV insistim en que mesures econòmiques tan dures han d’estar decidides pel conjunt de la ciutadania. El PSOE, ni el PP si governaria en aquest moment, no tenen legitimitat política per aprovar un canvi tan radical de la situació econòmica i social de milions d’espanyols sense que els afectats per aquestes mesures puguen avalar-les o decidir una eixida de la crisi més social i més justa, amb les que es faça assumir la major part dels seus costos a aquells que l’han provocat, els bancs, les caixes d’estalvi i els sectors financers i especuladors i, sobre tot, pose els fonaments d’una reforma de les estructures econòmiques i fiscals per tal d’impedir la seva repetició. Per això, Els Verds del PV exigim de Zapatero la dissolució immediata de les Corts Generals i la convocatòria anticipada d’eleccions” ha seguit en les seves declaracions, Joan Francesc Peris.

“També, l’acord del Tribunal Suprem de reobrir el cas Camps, i d’altres exdirigents del PP valencià, deixa en evidència al govern de la Generalitat i fa necessària també la convocatòria d’eleccions autonòmiques. En aquests moments no hi ha a les Corts Valencianes cap dels candidats a President de la Generalitat Valenciana de les passades eleccions, Ignasi Pla dimitit de Secretari General del PSPV, Gloria Marcos candidata de la coalició Compromís ja no és ni diputada i Camps, ara, torna ha estar immers en un cas de possible corrupció política” ha manifestat el President d’Els Verds, Toni Roderic.

“Els Verds del PV cridem al conjunt de la ciutadania valenciana a reclamar eleccions generals anticipades per a que tant el PSOE com el PP, dos partits que defensen en el fons el mateix sistema neoliberal i especulador de l’economia, permeten que siga la gent la que puga escollir en llibertat el model econòmic i social que prefereixen. Al temps cridem a la mobilització activa dels empleats públics, el conjunt de la ciutadania, els xicotets i mitjans empresaris, els autònoms, els agricultors, els aturats i aturades per a oposar-se al paquet de mesures neoliberals i antisocials que pretén aplicar Zapatero i el govern del PSOE” ha conclòs Peris.





Gabinet de premsa.
Els Verds del PV.