Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dilluns, 20 de desembre del 2010

Els Verds amb veu pròpia


El sistema electoral vigent al nostre país i el sostre de ciment que suposa per als representants dels valencians i valencianes la famosa barrera electoral del 5% ha conduit elecció rere elecció que les forces anomenades minoritàries treballarem en clau de coalicions davant cada contesa electoral. Així, per exemple, al nostre municipi ja són varies les legislatures en les quals els Verds hem acompanyat a altres forces polítiques progressistes en el camí de les eleccions, fins la legislatura actual.
Els Verds de L’Eliana participem a l’Agenda 21 local i en l’activitat política municipal pròpia del grup Esquerra Unida -Verds, fruit del resultat de les darreres eleccions locals. Ara bé tot i que les sinergies poden ser bones i per tant bo el fruit del treball, no en poques ocasions les coalicions no perduren en el temps, és totalment legítim que una organització política, pels motius que siguen, no renove pactes anteriors.
Així doncs, Els Verds es presentarem a les properes eleccions amb candidatura pròpia, sense ser l’additiu o condiment de cap altra força política. I ho farem tant a nivell autonòmic com a nivell municipal. I ací al nostre poble, ho volem fer amb la col•laboració de tot elianer i elianera que es decidisca a dir la seua opinió, a transmetre’ns quines són les seues propostes i, si així ho estima, a participar activament incorporant-se al nostre grup de treball i a la nostra candidatura.
Perquè no volem que Cancún siga un altre Copenhaguen, perquè creiem en la terra, la gent i la natura, perquè volem que els nostres comerciants no perguen clients per problemes d’inaccessibilitat, perquè hem de curar del nostre patrimoni, la nostra cultura i la nostra llengua per als que han de venir, perquè hem de saber què pensen i desitgen els nostres joves,
necessitem escoltar-vos, escriviu a verdsleliana@gmail.com, i per saber més de nosaltres ens trobareu al carrer, al vostre costat i a http://elsverdsdeleliana.blogspot.com
http://www.facebook.com/pages/Els-Verds-LEliana/156896957688848
És el nostre desig intercanviar amb vosaltres les nostres idees

Javier Soria, responsable de política electoral
Pura Peris, Candidata a la Presidència de la Generalitat Valenciana.