Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dimecres, 25 de març del 2009

FES UN CLICK PEL PLANETA



“La terra no és herència dels nostres pares, és un prèstec dels nostres fills” (proverbi indi).El pròxim 28 de març, a les 20:30 apaguem la llum, tenim una cita amb el Planeta per demostrar que la lluita contra el Canvi Climàtic és possible.

Participem en La Hora del Planeta, el major esdeveniment en defensa del medi ambient de la història, en el que 1200 milions de persones apagaran la llum cridant l’atenció sobre els efectes de l’escalfament global i exigint així als líders polítics que defensen els interessos del planeta.

Com gest simbòlic de que es pot actuar de manera coordinada contra el Canvi Climàtic, les ciutats també participen en la Hora del Planeta. 2.400 ciutats de 82 països s diferents apagaran els llums dels seus edificis més emblemàtics: la torre Eiffel, el Palacio de la moneda, la òpera de Sydney, la table mountain, Times Square , el cristo redentor o la Alhambra entre o altres molts. Per això, en la Hora del Planeta no importa en quin país vivim sinó en quin planeta vivim.

ENS AGRADARIA COMPTAR AMB TU, AIXÍ QUE SI VOLS PARTICIPAR EN LA HORA DEL PLANETA EL 28 DE MARÇ AGAFA UN CIRI, T’ESPEREM EN LA PLAÇA D’EUROPA (PARC DE LA PINADA, L’ELIANA) A LAS 20:30,I TOTS PLEGATS
APAGAREM LA LLUM I ENCENDREM EL PLANETA!




¡APAGUEM LA LLUM I ENCENEM EL PLANETA!


En http://www.wwf.es podràs fer moltes més coses, no ho dubtes, entra!. http://www.wwf.es/horadelplaneta