Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dimarts, 24 de novembre del 2009

“25 de novembre de 2009: El masclisme mata; exigim el camí cap la igualtat”

MANIFEST DEL 25 DE NOVEMBRE DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE, ELS VERDS DEL PAÍS VALENCIÀ

Any rere any, el 25 de Novembre es commemora el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones: “No al Maltractament”, “Tolerància Zero” “Cap a la igualtat” , frases cada vegada més assumides per la societat però que no han evitat que en 2009 ja siguen, segons dates oficials a 11 de novembre, 67 dones mortes de les quals 12 s’han produït al País Valencià.

Des d’Els Verds, tots i totes manifestem la nostra completa repulsa a contra tot tipus de violència masclista, manifestació brutal de la desigualtat entre dones i homes i com no contra qualsevol tipus d’agressió que vulnere els Drets Humans, específicament aquelles agressions dirigides a col•lectius especialment vulnerables, per trobar-se en situació de major desigualtat.

Homes i dones d’aquesta formació demanem als poders públics l’augment de les mesures econòmiques de subsistència digna perquè s’impedisca la tornada de la dona amb el maltractador com a única eixida a la supervivència familiar, així com la contínua avaluació de les causes.

Cal no oblidar que l’actual situació de crisi econòmica pot incrementar la violència a causa de situacions greus e insuportables de patiment familiar davant la manca de treball i, per tant, de recursos bàsics. Aquesta observació continuada és necessària si volem aplicar millors mesures de prevenció, versades sobre indicadors socials.

Les dones i homes d'Els Verds del País Valencià fem un crida a totes i tots a participar en les manifestacions i concentracions previstes; el 25 de novembre tenim una cita important per fer públic el nostre rebuig diari a qualsevol tipus de violència cap a les dones.


Acudiu, Totes i tots plegats cridem clar i ras “NO als abusos, NO als crims, NO a la Inferioritat, NO al Masclisme, NO a la Discriminació, NO a la Intolerància”. I “Sí a la Igualtat, Sí a la Dignitat, Sí a la Solidaritat i Sí a la Llibertat, Si al dret de la dona a decidir”.

Actes País valencià 25 novembre dia internacional per a l'eliminació de la violència cap a les dones*
MANIFESTACIÓ València 19.30 hores plaça Alfons el Magnànim ( fins plaça Ajuntament)

CONCENTRACIÓ Alacant 19.00 hores plaça Calvo Sotelo