Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




diumenge, 8 de maig del 2011

ROMANÇ CONTRA CAMPS, ELS VERDS ENS ADHERIM A AL TALL, PER UNA GENERALITAT NETA I VALENCIANA


Hem rebut una informació del grup valencià AL TALL que us volem transmetre demanant que us adheriu i feu difusió si és del vostre gust.
en concret els amics d'AL TALL EN DIUEN

"" Estimats amics,
El grup AL TALL estem preparant una cançó -ROMANÇ CONTRA CAMPS- en la que expressem la visió crítica que compartim amb bona part de la població i estenem una recomanació: NO VOTEU CAMPS (#novoteucamps). Front a la manipulació informativa dels mitjans públics valencians, trobem necessari que es facen sentir les veus dels que trobem vergonyosa la candidatura de Camps per governar la Generalitat
Vos enviem adjunt el text del ROMANÇ.
A mitjans de la setmana vinent podreu veure el vídeo amb esta cançó interpretada per Al Tall en el nostre canal de Youtube i de Facebook.
El nostre propòsit és difondre este vídeo per internet tant com siga possible.
Hem obert també un nou canal de comunicació a Twitter @Al_Tall. Volem crear un forum de conversa; nosaltres tenim més de divuit raons per #novoteucamps. Podeu cadascú aportar ací les vostres raons.
Demanem la vostra adhesió i que li doneu difusió per les vostres webs i correus electrònics.
Si ens voleu confirmar la vostra adhesió, feu-ho a través d’este correu: altallmusica@gmail.com. Si necessiteu aclarir o comentar alguna qüestió al respecte, em podeu telefonar al 637557399.
Vicent Torrent
En nom d’Al Tall

PER UNA GENERALITAT NETA I VALENCIANA!