Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dijous, 24 de març del 2011

23 de març de 2011. Ens presentem com candidatura local


El passat dimecres 23 de març es va presentar al Restaurant La Miló de L’Eliana la candidatura local d’El Verds de L’Eliana. L’acte va contar amb la presència del Secretari d’organització de la Cofederación de Los Verdes Toni Roderic i del Portaveu d’Els Verds del Pais Valencià Joan Francesc Peris, que arroparen a la Candidata local Pura Peris. L’acte, al qual assistiren els membres de la llista local i nombrosos veïns del nostre municipi, va donar arranc a la campanya local.
Toni Roderic va expressar la seua satisfacció per la celebració d’actes com aquests que donen a conèixer les nostres propostes i que ens fan arribar als ciutadans dels municipis. A temps afirmava que La Confederació de los Verdes, membre del partit Verd Europeu no podia faltar a l'acte ja que , va recordar, Pura Peris no sols serà eurodiputada sino que a més representa el compromís de l'ecologisme politic dia a dia, motiu per la qual ha sigut també triada pels Verds per a ser la candidata a la Presidència de la Generalitat en les eleccions autonòmiques.
Per la seua part Joan Francesc Peris va destacar l’importància de fer-nos visibles en un context en el qual tot el que no és PP o PSOE sembla que no existeix. Comentà la importància d’una força política com la nostra que en Europa ha assolit molta força i governa en moltes ciutats i que planteja clarament altra manera de fer política.
Finalment la Candidata Pura Peris va manifestar la seua satisfacció per poder conpartir la seua llista amb persones que mostren la diversitat, pluralitat i riquesa exstent en el nostre poble, i va fer palès que això l’encoratja per treballar colze amb colze amb tots itotes per tal de fer arribar el missatge d’Els Verds a tots els ciutadans del nostre municipi per tal d’aconseguir L’Eliana que volem.
Una vegada acabats els parlaments els assistents compartirem una picadeta i una xarradeta molt agradable en un ambient i un gust que Javier i Carmen de la Miló mostraren la seua professionalitat. Des del col.lectiu gràcies a tots i totes per fer-ho possible