Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




diumenge, 13 de març del 2011

12 de març de 2011, una vesprada on les protagonsites van ser dones valentes,


Ahir 12 de març de 2011 al Centre Socio cultural teniem una cita amb Monica Frassoni, Presidenta del Partit Verd Europeu. Tot i que la vesprada no era la millor per fer un acte públic amb l'oratge, el poble en festa plena amb el tren faller i les condicions d'accés al local amb algunes incidències, l'acte va comptar amb gran assistència i va resultar enriquidor i il.lusionant.
Abans de començar la xerrada la nostra candidata Pura Peris va donar la paraula a Reis Juan i Laia Climent per a que ens contaren com s'havia gestat el grup de dones " Les dones diem prou a Camps" del que Pura Peris també forma part, grup plural, ampli i obert que fa tan sols uns dies es va presentar a la premsa i que ja compta amb més de 400 adhesions. Com ens va comentar Reis lacte a L'Eliana era el primer acte públic que el grup feia i era impotant per al grup poder tenir la possibilitat de que la Presidenta del Partit Verd Europeu dona lluitadura i italiana signara, com així va fer, el manifest.
Després de donar compte de l'extens curriculum de Monica Frassoni Pura Peris li va donar la paraula i Monica ens va a animar a explicar a la ciutadania com les forces verdes i progresistes podem ser la solució a molts dels greus problemes en els que s'enfrontem.

Mónica Frassoni va destacar els programes d'actuació d'Els Verds en les moltes ciutats europees on tenen presència en matèries d'agricultura de proximitat, polítiques d'estalvi i eficiència energètica, de reactivació econòmica i de l'ocupació junt als sectors empresarials de les noves tecnologies i les energies renovables, i programes de consum responsable i reforç del petit comerç davant de les grans superfícies comercials, entre altres propostes.

"Els regidors Verds en Europa no són solament avantguarda en la lluita contra el canvi climàtic, també reforcen l'economia i l'augment dels llocs de treball amb el seu impuls a les noves oportunitats que ofereix el mercat de proximitat i les energies renovables" va dir Mónica Frassoni.
Sens dubte una acte encoraginador per continuar treballant malgrat els intents de minimitzar i adulterar la serietat dels Verds com també en s va contar que oassa a tots els nivells de política ja siga local, autonòmica, estatal o europea, ens comentava mentre gaudia del tren faller del nostre poble i es feia una servesseta amb nosaltres.
Gràcies Monica pel teu suport i el teu exemple,