Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dimarts, 3 d’abril del 2012

4 d'abril Presta la teua cama, lema del Dia Internacional d'informació sobre el perill de les mines.



Els programes de les Nacions Unides d'activitats relatives a les mines fan una contribució inestimable a la recuperació després dels conflictes, les activitats de socors humanitari, les operacions de pau i les iniciatives de desenvolupament. Impedeixen que les mines terrestres i altres municions explosives causin nous danys indiscriminats molt després que els conflictes hagin acabat i ajuden a transformar zones perilloses en terres productives. Les activitats relatives a les mines dirigeixen a les comunitats per la via de l'estabilitat duradora.

Durant l'any passat, els encarregats de les activitats relatives a les mines també han prestat assistència en la gestió d'existències a Albània, Costa d'Ivori i la República Democràtica del Congo. El recent desastre a Congo Brazzaville, on va explotar un dipòsit d'armes, és un recordatori tràgic de la necessitat d'aquesta gestió.



És necessària l'adhesió universal i un major suport a la conscienciació sobre les mines i les activitats relatives a les mines. Les mines terrestres i les restes explosives de guerra obstaculitzen el desenvolupament i posen en perill les vides. Eliminémoslos junts per aconseguir un món segur i sostenible.