Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dimecres, 7 de setembre del 2011

Arturo i Gràcia, com portaveus d'Els Joves Verds PV saluden a totes les assembles locals


Us remetem la Carta de Presentació de Joves Verds PV que ens han fet arribar després d'haver actualiztat les dades a l'IVAJ. Per a la nostra Assemblea local és una notícia d'alegria doble ja que S'incorpora, junt a Gràcia Garcia, a la Secretaria General i com portaveu, el nostre jove Arturo. Aquestes són les paraules de tots dos:

A totes les Assemblees Locals/Comarcals:
Estimades companyes i estimats companys,

Ens agradaria presentar-vos a la secció jove del partit, Joves Verds PV, que s’ha registrat recentment en l’IVAJ. Som un grup juvenil del partit, en el qual poden participar militants del partit d’edats compreses des dels 14 fins als 30 anys (els únics joves amb un estatus especial són els que es troben entre 14 i 18 anys ja que no poden pertànyer a cap partit polític).

La nostra finalitat com a associació és apropar als joves un model polític i de partit diferent a què coneixen fins ara, on a més de participar íntegrament en l’organització i gestió d’un partit, puguen aprendre, conèixer i compartir diferents inquietuds i activitats socials que ara mateix no disposen al seu abast.

No volem quedar-nos sols amb açò, volem anar més enllà. Tractarem de fer activitats socioambientals, on els joves puguen intercanviar diverses experiències amb l’entorn i la societat, fomentant d’esta manera una sèrie de valors que els ajude a prendre consciència dels problemes que se’ns plantegen avui en dia, i de les solucions que poden adoptar-se per a resoldre’ls. A més, proposem un model d’oci i cultura juvenil alternatiu, més dinàmic i participatiu, fomentant la creació de llocs d’oci jove.

Sens dubte, creiem que comencem un projecte ambiciós, ple d’expectatives i bones intencions, en el que sent el nostre eix principal el nostre partit, proposem crear un espai on els joves puguen participar de la política i entendre-la d’una manera diferent de com està considerada avui en dia.
Per als joves del nostre partit, formar part d’aquesta organització és treballar per un present amb la intenció de millorar el futur.

Com bé sabeu el dia 10 de setembre hi ha una Mesa de País a Bunyol, invitem a totes les assemblees locals a què difonguen aquesta carta entre els seus militants i si d’esta manera hi ha algun jove interessat a formar part d’aquest grup que vinga a la Mesa de País per a anar coneixent-nos i començar a treballar en aquest projecte.

Esperem amb molta il·lusió que els joves que formen part del partit s’animen a integrar-se en l’organització perquè entre tots podem formar un futur més verd.

País Valencià, 08 de setembre de 2011.

Arturo Jornet i Gràcia Garcia
Secretaris Generals i Portaveus
Joves Verds PV
www.jovesverdspv.net · info@jovesverdspv.net