Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dijous, 12 d’agost del 2010

avui comença l'Any Internacional de la Juventut


En 1999 una resolució de l'ONU marcava al calendari el 12 d'agost com el "dia internacional de la juventut". Deu anys després en 2009 una altra resolució fixava la data del 12 d'agost de 2010 com el primer dia de l'Any Internacional de la Juventutm any farcit d'actes per tal de fomentar la participació activa de la juventut.
L'Any internacional ha quedat inaugurat oficialment avui amb una crida clara a la inversió en l'idealisme i la creativitat dels joves per construir l'economia del futur. Crida a la que des d'aci es sumem amb tota la nostra força, desitjant que de debó els joves puguen tenir un futur millor dels que s'atisba..,la crisi els afecta especialment, el planeta estem desfent-lo...
Segons l'OIT, dels 620 milions d'joves econòmicament actius en el món entre 15 i 24 anys, 81 milions estaven aturats el nombre més alt de la història i això era a dades de 2009, imagineu ara.
És la nostra responsabilitat i el nostre deure aconseguir que la juventut participe activament i tinga possibilitats reals de desenvolupar-se, de dir la seua, de millorar la nostra societat.
El nou contracte verd així ho creu i marca les vier per fer-ho possible i ens alegra especialment que inclús així ho pense també el propi Secretari General de l'ONU que ha afirmat en l'acte inaugural que "Els governs han d'adoptar mesures concretes per fer front a aquesta situació, fins i tot a través de la creació dels anomenats llocs de treball verds".
Estem convençuts de que molts joves estan compromesos amb un estil de vida sostenible, compren en botigues de comerç responsable i advoquen per comportaments respectuós amb el medi ambient.
Necessitem la vostra energia per tal de garantir el canvi, volem treballar amb vosaltres.
Feliç Aniversari!!!
En setembre tindrem ocasió de celebrar-ho junts!!!!
Pura Peris