Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




diumenge, 11 d’abril del 2010

"Feta la Llei, feta la trampa" o el Cabanyal enderrocat


Cada vegada la ciutadania es troba més obligada a dur un diccionari de butxaca per saber de què collons parlen els mitjans de comunicació, els liders dels grans partits, sindicats, els srs. Delegats del Govern, l'esglèsia, ect, etc, etc.
El què és ben cert és que mentre van amagant vergonyes - uns i altres doncs sinó que fem que no hem tirat ja de la manta??- el nostre patrimoni cultural, la nostra gent, la nostra terra va degradant-se més i més. I clar com que ja anem d'eleccions fem carreres malgrat qui resulte ferit!!!!!
No descobriré res nou si dic que el Barri del Cabanyal té molta història, va ser muncipi independent, ha soportat riuades i feixismes, ha estat farcit de personatges il.lustres i persones anònimes que li han donat la vida que té. És sens dubte un dels barris que dona esència a la ciutat de València. Eixe entramat de carrers, eixa especialitat de cases i eixa història és la que li han donat la protecció de Bé d'Interés Cultural.
Aleshores, si tot és així de què parlen la Sra. Rita Barberá i el Sr. Camps quan parlen de rehabilitació? és que no han aprés que rehabilitar és mantenir el que hi ha i sanejar-lo, conservant l'estructura? I que pensa el Sr. Delegat del Govern, "que el carrer és seu" i pot enviar a la policia a garantir l'ederrocament del nostre patrimoni? No hauria, tal vegada, d'haver anat a protegir de l'espoliació del barri que suposava aquestes actuacions segons dicta l'Orde de la seua Ministra de Cultura?
Ara resulta que rehabilitació i reforma interior és sinònim d'enderrocament i construcció d'una gran avinguda amb plantes de cinc pisos, aixó sí que junte la ciutat amb el mar!! i clar com que comencen per cases, que segons els planòls estrictes no formen part del BIC com dirien els catòlics: això no és pecat, feta la llei feta la trampa!! És clar!! igual que diuen que pederastia no és el mateix que pedofilia, i que altra cosa diferent és efebofilia !! Per Déu!!
Ja hi ha prou!!!
Les coses s'han de dir pel seu nom als espoliadors, espoliadors, als corruptes, corruptes, als pederastes, pederastes sense por, encara que ens tornen a treure a les forces de seguretat.
I per suposat demanar la dimissió ( o cessament tant se val) immediat dels espoliadors, corruptes i com no d'aquell que sent Delegat d'una Institució no sap estar a l'altura de les circumstàncies!!