Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dijous, 25 de març del 2010

És l'Hora del Planeta. Apaga la llum, il.lumina el futur


L'HORA DEL PLANETA 2.010
Què és l'Hora del Planeta? L'Hora del Planeta és una iniciativa global de WWF on els individus, escoles, organitzacions, empreses i governs apaguen les seves llums durant una hora per votar a favor de l'acció sobre el canvi climàtic. Al votar amb els seus interruptors de llum, els participants de l'Hora del Planeta envien un poderós missatge visual als seus dirigents exigint acció immediata sobre el canvi climàtic.
L'Hora del Planeta és l'esdeveniment climàtic més gran en la història.
El 2009, varem participar més de 4,000 ciutats en 88 països, incloent 200 ciutats espanyoles.
WWF espera a través de l'Hora del Planeta generar impuls polític per a l'adopció d'un tractat mundial ambiciós, just i vinculant sobre clima per reduir les nostres emissions de carboni, després dels decebedors resultats de la Cimera de Copenhaguen.

L'Hora del Planeta tindrà lloc el dissabte, març 27, 2010 a les 20:30, hora local.
on centenars de milions de persones a tot el món apagaran les seves llums durant una hora, simbòlicament, trucant a l'acció sobre el canvi climàtic. En poques paraules, el canvi climàtic canvia el joc. Amenaça de desfer els grans progressos realitzats en la conservació de les regions i animals més importants i més amenaçats del món.

El 2009 uns mil milions de persones de més de 4.000 ciutats a 88 països van participar en l'esdeveniment. A Espanya van participar uns 4 milions de persones i 200 ciutats, apagant edificis emblemàtics com l'Alhambra de Granada, la Cibeles, el Museu Guggenheim, la torre Agbar de Barcelona i centenars d'edificis més. Noslatres vam estar a la Plaça Europa amb els nostres ciris.
Enguany la plaça del poble romandrà apagada a les 20.30, animeu-vos i apagueu les llums de les vostres cases,
És l'Hora del Planeta. Apaga la llum, il.lumina el futur
http://www.wwf.es/que_hacemos/cambio_climatico/la_hora_del_planeta_2010/