Benvingudes i benvinguts al bloc d'Els Verds del País Valencià, assemblea local L'Eliana. Camp de Túria.




dimarts, 17 de febrer del 2009

l'amor per la terreta

Sens dubte que els nostres Governants senten veritable adoració a la nostra terra i a tots els símbols que l'envolten, com no podia ser d'altra manera. Així ho hem d'entendre doncs, de no ser així què pensarà el ciutadà mitjà - eixe que no arriba a pagar la llum, el que ha pujat la condemnada!- o aquella ciutadana que no sap on dur al seu fill de bon matí per buscar una feina digna - és clar amb candeletes hem de anar trepitjant pels carrers per trobar escoletes infantils públiques, no tenim les competències transferides amb el nostre esplendorós Estatut?- al veure que els últims embolics de la política valenciana estan relacionades amb el nostre estimat taronger?.
Si senyors i senyores, aprofitant ara que anem a tenir Ciutadania en anglès es bo anar introduint i comparant termes Orange- taronja- taronger o com els apitxats diríen taroncher! Serà per a què s’assabentem be de les clàusules dels contractes milionaris que han signat/signen i signaran pel que volen introduir l’anglès a tot arreu? Serà això al que és referiran quan parlen de transparència en la gestió pública? Si és que de veres que som malpensats, recollons.
Per cert ara que parlem de taronges, sabien vostès que als nostres mercats podem trobar sense cap problema taronges israelianes però difícilment valencianes?. Xé que bons que som! No ens importa gens compartir amb altres el que tenim: tal i com tenim l’agricultura be està que obrim mercats a l’exterior al temps que ens podríem plantejar una renda agrària siga dit de pas. I per suposat no som qui per jutjar si d’on venen els productes que comercialitzem als nostres mercats estan en conflicte, no compleixen les resolucions de Nacions Unides o bloquegen les fronteres d’altres països! Faltaria més!